Prijs
Workshop voor 4 personen ter waarde van €104.
Over ons
Op ambachtelijke wijze bereide bonbons die vooral een streling voor oog en tong zijn. Waar mogelijk wordt met Texelse producten gewerkt. Zoals aardbeien, appels, rabarber, duindoorn, cranberry, munt, lavendel.
De Texelse likeuren combineren ook goed met de chocolade. Jutter behoort tot de favorieten, Tesselschade en Strender Stroper doen er zeker niet voor onder.
Ook vind u leuke en lekkere chocolade souvenirs om mee te nemen. Doosjes met Vuurtorens, Schaapjes en chocolaatjes in de vorm van het eiland.
Workshop bonbons maken
U krijgt informatie over chocolade, hoe de vullingen gemaakt worden.
En u mag zelf van de chocolade bonbons gaan maken en na afloop mee naar huis nemen om lekker na te genieten.
De Texelse Chocolaterie
Spinbaan 1a
Den Burg
Website: www.detexelsechocolaterie.nl
E-mail: info@detexelsechocolaterie.nl
Telefoon: 0222 313 179