De VerzamelPost

Prijs

Stellen locatieruimte beschikbaar voor de prijsuitreiking op 25 oktober. Tevens wordt er een expositie georganiseerd waarbij de tien winnende foto`s op 120×80 formaat tentoongesteld zullen worden.

Over ons

De VerzamelPost (gevestigd in de voormalige Jan Drijverschool Den Hoorn) is, zoals de naam al aanduidt, de ultieme plek op Texel waar men el­kaar kan ontmoeten.

Om  te (flex)werken, deelgenoot te zijn van een event, kennis te delen, om inloopspreekuren en workshops bij te wonen of te geven, sociaal een steentje bij te dragen middels diverse activiteiten, om een daadkrachtige zakelijke meeting te houden, anderen te inspi­reren, geïnformeerd te worden over veranderingen op het eiland en soms om ge­woon even te lachen.

Wij zijn samen met ‘t Drijverhuus in de school gevestigd, die actief is op gebied van natuur, tuin, cultuur en kunst. Dit alles sluit aan bij de nieuwe business modellen die gebaseerd zijn op collectieve waarde-creatie en waarbij de verbinding tussen sociaal-maatschappelijke en economische waarden centraal staan.

De VerzamelPost
Naalrand 2
1797 AR Den Hoorn

Website: www.deverzamelpost.nl
E-mail: info@deverzamelpost.nl
Telefoon: 0222-760050