restaurant-vogelhuis-texel-logo

Vogelhuis Oranjerie - Partner Fotowedstrijd TexelPrijs

Familie van der Vis biedt een dinerbon ter waarde van €100 aan.

Over ons

Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf. Momenteel is de derde generatie van de familie die Vogelhuis-Oranjerie begon hard aan het werk om jong en oud van een heerlijke maaltijd tegen een zeer vriendelijke prijs te voorzien.

Aan de rand van het centrum, in badplaats De Koog is gelegen restaurant Vogelhuis-Oranjerie. Als gast voel je je echt welkom in dit sinds 1934 bestaande horecabedrijf.

Heerlijke maaltijd tegen zeer vriendelijke prijs

Het team van Restaurant Vogelhuis-Oranjerie doet elke dag weer zijn uiterste best om gasten van harte welkom te heten, zich lekker thuis te laten voelen en hen te laten genieten van een heerlijke maaltijd tegen een zeer vriendelijke prijs.

Sfeervol restaurant

Niet alleen het personeel zorgt met persoonlijke aandacht voor een prima sfeer, ook het restaurant zelf is uitermate sfeervol met mooi meubilair, gezellige accessoires en de huiselijke openhaard. Daarnaast zijn er twee serres met elk plaats voor veertig gasten.

Zonnig terras

Op zomerse dagen is het natuurlijk heerlijk buiten lunchen of dineren. Het grote terras biedt aan 84 gasten plaats..
Van zeetong tot een pannenkoek, van een heerlijk broodje gezond tot een uitgebreide Texelse koffietafel en van echt Texels lamsvlees tot vegetarische groentestrudel; de kaart van Vogelhuis-Oranjerie is zeer uitgebreid en gevarieerd.

Ook voor kinderen is Vogelhuis-Oranjerie een prima plek om te komen; als het speciale kindergerecht is verorberd, kunnen ze zich vermaken in de speelhoek binnen of bij de speeltoestellen buiten.

Vogelhuis Oranjerie
Dorpsstraat 204-206
1796 CH De Koog – Texel

Website: www.restaurantvogelhuistexel.nl
E-mail: info@vogelhuis.com
Telefoon: 0222 317 279