Patrick de Graaf

Prijs

Een 1 op 1 workshop landschaps/natuurfotografie ter waarde van €250,00 (cursus datum in overleg). De winnaar neemt zelf zijn/haar spiegelreflexcamera mee.

Over ons

Zijn eerste echte foto’s schoot hij in 2009. Dit waren voornamelijk portretten. Hij heeft een paar jaar portretten gemaakt, tot hij een vriend van hem sprak die veel wildlife en landschappen fotografeerde. Hij was direct fan van zijn werk en zijn streven werd om ook zulke mooie landschapsfoto’s te maken. Na wat wikken en wegen heeft hij een groot deel van zijn portretgear verkocht en is hij overgestapt op landschapsgear. hij is wegwijs gemaakt in de landschapsfotografie en met veel zoek-werk van zijn kant heeft hij zijn stijl gevonden. Hiermee laat hij de diversiteit, schoonheid, rust en ruimte zien die Texel te bieden heeft.

Foto’s van Texel

Fotografie en het Texelse landschap zijn een smaakvolle combinatie met eindeloze mogelijkheden. Als fotograaf vindt Patrick de Graaf de vergezichten, de bijzondere luchten en de oneindige horizon de grootste rijkdommen van het eiland. Meerdere keren per week trekt hij er op uit, vaak ‘s avonds laat of ‘s nachts, om foto’s te maken.

 

Patrick de Graaf

Schoudieck 63
1791 WE  Den Burg

 

Website: www.fotosvantexel.nl
E-mail: patrickdegraaf@planet.nl
Telefoon: 06 535 198 66