Publieksprijs Fotowedstrijd TexelBreng je stem uit voor Publieksprijs Fotowedstrijd Texel en win een vakantie!

Jij bepaalt wie de Publieksprijs van Fotowedstrijd Texel 2014 wint!

Breng nu je stem uit en win die vakantie! >>

Door te stemmen maak je kans op een vakantieverblijf voor 4 personen, te weten: een weekend of een midweek op Texel! Deze prijs wordt je aangeboden door Vakantieburo Kobeko, een Texelse verhuurder van bungalows, vakantiehuizen en appartementen!

Vakantieburo Kobeko

De fotograaf die de foto heeft gemaakt waarop de meeste stemmen uitgebracht worden maakt kans op een vakantieverblijf voor 2 personen, te weten: een weekend of een midweek op Texel! Deze prijs wordt wordt je aangeboden door Coby’s Hoffie: een Texelse verhuurder van vakantiehuizen en appartementen!


Coby's Hoffie

Breng nu je stem uit en win die vakantie! >>

Jury Fotowedstrijd Texel

De jury bestaat uit burgemeester Francine Giskes, fotografen Sanne Brügemann, Mariska Beijert, Pieter de Vries en Edo Kooiman, journalist Jeroen van Hattum, ereburger Harry de Graaf en Martin Planken. Zij hebben uit bijna 300 inzendingen de 25 mooiste foto’s gekozen. Binnen de jury is bekend wie nummer 1 t/m 25 zijn gewonnen. Alle 25 foto’s staan nu online en er kan op gestemd worden om te bepalen wie de winaar wordt van de Publieksprijs.

Winnaar vakjuryprijzen

De winnaar van Fotowedstrijd Texel 2014 ontvangt meer dan de eeuwige roem. ‘De winnaar, of winnaars als het publiek een andere keuze maakt dan de jury, krijgen een publicatie in de Texelse Courant met daaraan gekoppeld een interview. Verder is er een breed scala aan prijzen beschikbaar gesteld voor de winnaars door fantastische Texelse ondernemers die de wedstrijd een warm hart toedragen!

Bekijk de aangeboden Prijzen door Partners >>