Logo_FineArt_Pieter_de-Vries_Fotografie

Prijzen

Boek Pieter de Vries - Van Helsdeur  tot DuivelshoornDe Texelse fotograaf en jurylid Pieter de Vries stelt 25 exemplaren ter beschikking van zijn Boek “Van Helsdeur tot Duivels Hoorn”, dat deze zomer uit komt, met een waarde van €29,95 per stuk.

Op 16 augustus 2014 om 15:00 uur presenteert hij zijn nieuwste boek “Van Helsdeur tot Duivels Hoorn”. Dit boek is een prachtige verzameling foto’s van de Waddenzee – Van Nederland, Duitsland en Denemarken. De presentatie zal plaatsvinden bij ” Tusse de Banke” op de Groeneplaats in Den Burg.

Over Pieter de Vries

Pieter de Vries Fotografie houdt zich bezig met drie takken van fotografie. Te weten: Het fotograferen van kunst, met als specialisme schilderijenfotografie. Daarnaast luchtfotografie van de Nederlandse, Duitse en Deense Waddenzee en als laatste bijzondere Texelse landschappen. Alle drie de categoriën zijn onderverdeelt in verschillende groepen. Omdat kunstvoorwerpen (schilderijen, objecten, tekeningen et cetera) meestal unica zijn, is goede fotografie onontbeerlijk voor kunsthandelaren, musea, verzamelaars en verzekeringsmaatschappijen. Met toewijding en kennis en naar uw maatstaven kan Pieter u een fotografisch kwaliteitsproduct leveren dat u voor velerlei doeleinden kunt gebruiken.

Sinds 1981 heeft hij op dit specifieke vakgebied een expertise ontwikkeld van Europees topniveau, waarvan gerenommeerde binnen- en buitenlandse opdrachtgevers dankbaar gebruik maken. Omdat het transport van uw kostbare meesterwerken toch wel enig risico met zich meebrengt, maakt hij de opnamen op de locatie waar het kunstwerk zich bevindt. Vanaf 1981 rijdt hij met zijn apparatuur door Europa.

Pieter de Vries Fotografie
Wilhelminalaan 98
1791 AR Den Burg

Website: www.pieterdevriesfotografie.nl
E-mail: info@pieterdevriesfotografie.nl

Mobiel: 06 53 16 57 94
Telefoon: 0222 322 887