De winnaar van de vakjuryprijs van Fotowedstrijd Texel 2014

Antwan Janssen, met “Zonsopkomst boven het waddenstrand”.

nr 1 - Fotowedstrijd Texel 2014 - Titel - Zonsopkomst boven het waddenstrand - Fotograaf - Antwan Janssen

 

Antwan Janssen:

“Deze foto geeft voor mij prima de sfeer weer van een vroege winterse ochtend op het waddenstrand. Helemaal alleen in de kou genieten van de zonsopkomst.”

 

De winnaar van de publieksprijs van Fotowedstrijd Texel 2014

Marloes van der Vis, met “Skuumkoppe”.

nr 11 en winnaar publieksprijs Fotowedstrijd Texel 2014 - Titel - Skuumkoppe - Fotograaf - Marloes van der Vis

 

Marloes van der Vis:

“Nu beschermd, straks ook beschermend; jonge duinen, blozend van zacht zoenende avondzon spiegel van hemel op aarde. Voor mij is dit Natuurlijk Texel ten top. Natuurlijk zonder Photoshop.”

In totaal zijn er bijna 1.400 stemmen uitgebracht op de 25 deelnemers. Met 182 uitgebrachte stemmen op de foto van Marloes van der Vis is zij de terechte winnaar van de publieksprijs, gevolgd door de foto “Blauw kwartiertje bij zonsondergang van Annemieke van Atteveldt, met 101 stemmen.

 

De winnaar van Fotowedstrijd Texel heeft een vakantieverblijf voor 2 personen gewonnen, te weten: een week, weekend of een midweek op Texel naar keuze! Deze prijs word aangeboden door Coby’s Hoffie: een Texelse verhuurder van vakantiehuizen en appartementen!


Coby's Hoffie

Uit alle personen die gestemd hebben op de foto die uiteindelijk de winnaar van de publieksprijs is geworden, is een winnaar getrokken. Deze persoon heeft een vakantieverblijf voor 4 personen gewonnen, te weten: een weekend of een midweek op Texel! Deze prijs word aangeboden door Vakantieburo Kobeko, een Texelse verhuurder van bungalows, vakantiehuizen en appartementen!

Vakantieburo Kobeko

De fotograaf die de foto heeft gemaakt waarop de meeste stemmen uitgebracht zijn, heeft een vakantieverblijf voor 2 personen gewonnen, te weten: een weekend of een midweek op Texel! Deze prijs word aangeboden door Coby’s Hoffie: een Texelse verhuurder van vakantiehuizen en appartementen!


Coby's Hoffie

Jury Fotowedstrijd Texel

De jury bestaat uit burgemeester Francine Giskes, fotografen Sanne Brügemann, Mariska Beijert, Pieter de Vries en Edo Kooiman, journalist Jeroen van Hattum, ereburger Harry de Graaf en Martin Planken. Zij hebben uit bijna 300 inzendingen de 25 mooiste foto’s gekozen.