Eureka Vogelbush

Prijs

Eureka Vogelbush stelt 10 entreekaarten á €7,50 met koffie/thee en een heerlijke koek ter beschikking.

Over Eureka Vogelbush

Te midden van exotische planten en de mooiste vrij vliegende vogels waant u zich in een andere wereld. Langs smalle paden en bruggen wordt de bezoeker door de tuin geleid. De vaak luidruchtige tropische vogels laten zich doorgaans makkelijk ontdekken, vooral wanneer zij vanuit de imponerende vegetatie plotseling uw pad kruisen. Diverse zitjes en doorkijkjes nodigen uit om de paradijselijke rust en harmonie van de tuin te ervaren.

Behalve de vrij vliegende vogels zijn er diverse volières met bijzondere vogels zoals bijvoorbeeld toerako’s, kitta’s, loriesoorten en papegaaien. Kortom: tropisch leven op een boeiende manier gepresenteerd.

In het buiten deel van ons vogel park kunt u een unieke collectie roofvogels en uilen bewonderen. Mocht u de ze prachtige roofdieren in actie willen zien kunt u één van onze demonstraties bij wonen waarin de vogels ook in vrije vlucht te bewonderen zijn.

Tijdens uw bezoek kunt u even tot rust komen met een kopje koffie of fris op ons overdekte terras. Dit terras is gelegen aan een grote karper vijver omringd door orchideeën en tropische planten.

In het buiten deel van onze tuin kunt u genieten van een mooie collectie roofvogels en uilen waarmee tijdens het seizoen regelmatig demonstraties worden gegeven.

Eureka Texel – Vogelbush
Schorrenweg 20 (nabij Oosterend)
1794 HG Oosterend

Website: www.eurekatexel.nl
E-mail: info@eurekatexel.nl
Telefoon: 0222 318364