Wijnhuis Texel

Prijs

Een rondleiding en proeverij voor 10 tot 15 personen en schenken hun eigen gebottelde drankje Strender Stropertje tijdens de prijsuitreiking op 25 oktober.

Over ons

Na een bezoek aan Wijnhuis Texel is het afgelopen met ongeluk, tegenslag, pech en eenzaamheid. Bezoekers gaan hier met liefde, voorspoed, geluk en gezondheid de deur uit.

Want de drankjes van het wijnhuis zijn niet alleen lekker en mooi verpakt, ze dragen ook nog eens de namen van de mooiste immateriële zaken die een mens zich kan wensen. Dat past bij het bijzondere bedrijf in het dorpshart van Oosterend, dat is uitgegroeid tot een echte bezienswaardigheid.

De slijterij, gevestigd in een voormalig kostershuis uit 1650, ademt de sfeer van lang vervlogen tijden. De rijke historie is voelbaar zodra de bezoeker een voet over de drempel zet. Dat gevoel wordt versterkt door de bijzondere accessoires in de winkel.

Een groot assortiment (Texelse) dranken zoals, Strender Stropertje, strandwandeling, Gortbuker etc. is hier verkrijgbaar. Maar er is meer. Onder de nostalgische slijterij bevindt zich een imposante wijnkelder. Hier zijn bijzondere wijnsoorten uit het vat te koop. ‘Gewone wijnen kopen de mensen tegenwoordig bij de supermarkt, dus wij richten ons op de bijzondere soorten. Wel in alle prijsklassen.

Als je hier een wijn van vijf euro koopt, moet je het gevoel hebben dat je een wijn van een tientje drinkt.

Wijnhuis Texel
Kerkstraat 11
1794 AM Oosterend

Website: www.wijnhuistexel.nl
E-mail: info@wijnhuistexel.nl
Telefoon: 0222 318 341